Як я можу підключити Facebook, який я відключив?

Іноді сайти соціальних мереж, такі як Facebook, можуть забирати занадто багато вашого часу. На щастя, веб-сайт дає змогу тимчасово відключити ваш обліковий запис - офіційно відомий як деактивація. Коли ваш обліковий запис вимкнено, він зникає з Facebook, і ніхто не може залишати вам жодних коментарів чи публікацій. Після відновлення облікового запису все, що з’являється у вашому профілі, з’являється саме так, як ви його покинули, включаючи публікації на стінах та членство в групі.

1.

Наведіть веб-переглядач на домашню сторінку Facebook і введіть своє поле (або електронну пошту) та пароль у поля входу.

2.

Натисніть кнопку "Увійти".

3.

Перевірте у своєму обліковому записі електронної пошти нове повідомлення від Facebook. Клацніть посилання, надане Facebook, щоб підтвердити, що ви хочете відновити свій акаунт, і повернутись до свого профілю в Facebook.

Порада

  • Якщо ви давно не входили у Facebook і не можете запам'ятати свій пароль, натисніть "Забули пароль?" посилання на домашній сторінці. Посилання знаходиться безпосередньо під полем пароля.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.